nieuws

HFF rolt nieuwe stijl uit met promowagens van Volvo Van Houdt

De organisatoren van Herentals Fietst & Feest (HFF) zijn op dinsdag 31 mei hun nieuwe promowagens gaan afhalen bij Volvo Van Houdt Kempen. Het gaat om drie Volvo XC40’s.

“Dat zijn hybride wagens”, verduidelijkt gedelegeerd bestuurder Edwin Van Houdt. “We trekken daarmee volledig de milieuvriendelijke kaart. Bovendien rollen deze Volvo XC40’s in Gent van de band, dus ze zijn ook nog eens 100% Belgisch-Zweeds.” 

De belettering komt van HERVA uit Olen en past volledig in de nieuwe huisstijl van HFF, ontworpen door Herentalsenaar Jules Van Loven.

“Met deze auto’s creëren we een grote zichtbaarheid”, aldus Charles Van de Wouwer, erevoorzitter van HFF. “Onze vrijwilligers gebruiken ze als ze op andere evenementen flyers gaan uitdelen van Herentals Fietst & Feest, maar ook tijdens andere promotionele activiteiten. Daarnaast stellen we deze wagens zichtbaar op als blikvangers op grote evenementen of als volgwagen in wielerwedstrijden in de brede regio. Na twee jaar COVID-stilte is alle visibiliteit meegenomen.”

Dankbaar voor de trouwe samenwerking

Na twee jaar afwezigheid blijft Volvo Van Houdt Kempen dus een van de belangrijkste partners van het gratis zomerfeest in Herentals. Niet alleen met deze auto’s, maar ook als sponsor van de Volvo Van Houdt Happening op vrijdag 29 juli. De affiche van Herentals Feest (met o.a. K3, Willy Sommers en De Kreuners) mag in elk geval gezien worden. 

“We blijven een van de grootste gratis evenementen in de provincie Antwerpen”, benadrukt Charles Van de Wouwer. “Dat hou je geen 16 jaar vol zonder ondernemers die écht in ons geloven en ons trouw blijven. Zonder sponsors als Volvo Van Houdt Kempen is een evenement als het onze organiseren onmogelijk. We zijn de familie Van Houdt dan ook ontzettend dankbaar voor hun steun.”

update 03/06/2022
Terug naar het nieuwsoverzicht