nieuws

HFF back in full force, maar helaas zonder Classico Boretti 

Zoals u weet, heeft de organisatie van Herentals Fietst & Feest vol enthousiasme de laatste rechte lijn ingezet naar (eindelijk weer) een onvergetelijk zomerfeest. Ons gratis event, op donderdag 28 en vrijdag 29 juli, is back in full force en gaat 100% zeker door. 

Jammer genoeg geldt dat niet voor de Classico Boretti, de fietstoertocht die gepland stond op zondag 31 juli 2022. De voorbije periode zijn een aantal bepalende externe schakels in de realisatie van dit specifieke evenement weggevallen. Daarom zien sponsor Boretti en de organisatie van HFF zich, na onderling overleg en met spijt in het hart, genoodzaakt om deze editie van de Classico alsnog te annuleren. 

Boretti en HFF wensen nogmaals te benadrukken dat dit nieuws verder geen enkele invloed heeft op Herentals Fietst & Feest. De annulering van de Classico heeft zoals gezegd externe oorzaken en staat daar dus volledig los van. Boretti blijft het tweedaagse evenement met volle overgave steunen als een belangrijke en gewaardeerde sponsor.

update 02/06/2022
Terug naar het nieuwsoverzicht