nieuws

De Tour is begonnen, ons criterium komt dichterbij...

Gisteren is in Denemarken de 109e Ronde van Frankrijk gestart, met een tijdrit van ongeveer 13 kilometer door de straten van hoofdstad Kopenhagen. Wout van Aert rekende af met gedoodverfde concurrenten Filippo Ganna en Mathieu van der Poel, maar botste op een verbazend sterke Yves Lampaert. Alsnog een Belgische zege en gele trui! Kan Wout een van de komende dagen de leiderstrui bemachtigen, na een majestueuze sprint? En wordt dat geel vervolgens groen, misschien tot in Parijs? De organisatie van HFF duimt alvast voor hem, net als de hele stad (en de hele Kempen).

De komende drie weken zullen wij (figuurlijk) op de eerste rij zitten om voor Wout, Yves en de rest van het peloton te supporteren. Maar ook om in de gaten te houden welke andere coureurs zich in de kijker rijden. En vervolgens zullen we die straffe mannen proberen te verleiden tot een bezoek aan Herentals, voor de 16de editie van het BORETTI na-Tourcriterium op donderdag 28 juli. Want na twee jaar afwezigheid wil iedereen toch weer die kleurige sliert binnen- en buitenlandse toppers door de straten van onze stad zien kronkelen?

Benieuwd wie tijdens Herentals Fietst deelneemt aan het BORETTI na-Tourcriterium? Hou dan zeker deze pagina in de gaten. Daar zullen we stelselmatig de deelnemerslijst aanvullen. De bekendste namen zullen we ook telkens bekendmaken met een nieuwsbericht en op onze Facebook- en Instagrampagina's.

Maar eerst: supporteren voor Wout van Aert en alle andere Tourhelden!

update 01/07/2022
Terug naar het nieuwsoverzicht