DJ F.R.A.N.K

02u00 - 03u00

Deca Danst - Donderdag 28 juli 2022

C.L.I.M.A.X.

Frank Van Herwegen, aka DJ F.R.A.N.K, draait al 30 jaar in CARRÉ in Willebroek, stond 24 jaar in Dixies te Brasschaat, en is sinds 2016 resident in The Villa in Antwerpen. Het mysterieuze House Of Jack in het Kasteel van Brasschaat behoort ook tot zijn residencies, net als Versuz op maandag.

Naast dit alles is hij sinds 2017 Master of Ceremony bij Back To The 90’s & 00’s en bij Moosebar XXL in het Antwerpse Sportpaleis.

Andere referenties: Tomorrowland (Winter), HighLight Festival, Beachland, Legacy Festival, The Day Before Tomorrow, Pennezakkenrock, Dance D-Vision, Kamping Kitsch, Sunrise Festival, MNM, Q-Beach House, en nog zo’n 350 andere… Het moge duidelijk zijn: DJ F.R.A.N.K. is een van de meest gevraagde artiesten in de Belgische dj-scene.

Met zijn all-time-classics Summerjam 2003, Discotex Yah, Pump it Up en From The Left To The Right kreeg hij bovendien internationale erkenning en laat hij anno 2022 iedereen nog elke set uit zijn dak gaan.

Kortom, niks is onbekend terrein voor DJ F.R.A.N.K., die een gerespecteerde en populaire artiest is bij zowel het 90’s-publiek als de jonge generatie. Met zo’n parcours staat hij garant voor Feest, met hoofdletter F.

Terug naar het Herentals Fietst overzicht